Tenten voor tijdelijke bedrijfsruimte, opslag en luxe accommodaties

Over ons

Ruim 50 jaar is 't Hekeltje vanuit Alkmaar actief als verhuurder van party- en horecabenodigdheden en tenten (zie ook www.hekeltje.nl). Tevens hebben wij een aantrekkelijk assortiment tenten en hallen die uitermate geschikt zijn voor de lange termijn verhuur, maar ook als doorwerktent of overkapping bij bouwprojecten gebruikt kunnen worden. Voor alle tijdelijke ruimteproblemen hebben wij snel een oplossing.
Met deze site willen wij u een beeld geven van de mogelijkheden van 't Hekeltje Verhuur als u op zoek bent naar een functionele snelle bedrijfsruimte, tijdelijke accommodatie of demontabel gebouw.

Wij onderscheiden op deze site 3 types tenthallen: zeil/PVC tenten, sandwich paneel tenten en luxe accommodaties, maar binnen deze types zijn er heel veel formaten, aanpassingen en accessoires mogelijk waardoor wij voor een breed scala aan gebruiksmogelijkheden een langdurige ruimteoplossing kunnen creëren. Doordat wij steeds op zoek zijn naar nieuwe producten en toepassingen groeit ons assortiment met de dag.

Wat u ook van plan bent, schakel met een gerust hart 't Hekeltje Verhuur in.

Al onze tenten zijn in eigen beheer en worden dus niet ingehuurd zoals door veel andere verhuurbedrijven wordt gedaan. De op- en afbouw van al onze tenten wordt door onze eigen tentenbouwers gedaan. Deze op- en afbouwteams zijn VCA gecertificeerd lees verder.

In overleg met ons vakkundig personeel komt u altijd tot de juiste oplossing. Eventueel komen wij op locatie met u de mogelijkheden bespreken en inmeten. Dan kunt u zich meteen laten informeren over de overige mogelijkheden als verlichting en verwarming.

Kijk hier voor onze verhuur van party- en horecabenodigdheden en tenten voor party & event.

Voor meer informatie of
offerte aanvraag


icon-phone Bel: 072 - 511 27 04

icon-phone Stuur een e-mail

icon-phone of vul contact formulier in