Tenten voor tijdelijke bedrijfsruimte, opslag en luxe accommodaties

Waarom huren bij 't Hekeltje

Snelle plaatsing

De zeil/PVC tenten en de sandwich paneel tenten zijn in vele maten op voorraad en kunnen in zeer korte periode worden geplaatst. De luxe accommodaties vragen een wat langere voorbereidingstijd, maar zijn door de veel kortere bouw- en levertijd zeker een alternatief voor de bestaande bouw.

Flexibel & Uitbreidbaar 

Meer ruimte nodig? Uitbreiden met een extra tent is snel te realiseren. De tenten zijn onderling koppelbaar. Daarnaast zijn er diverse opties zoals:

  • Glazen wanden, wandisolatie
  • Diverse typen (electrische) deuren
  • Transparante of dichte daken
  • Verwarming, verlichting, vloerbedekking

Efficiënt

Tenten als flexibele bedrijfsuitbreiding heeft als groot voordeel dat u kosten bespaart t.o.v. het huren van vaste panden op andere locaties. Als u op uw eigen terrein bouwt is het logistiek gezien ook nog eens veel voordeliger. De zijwandhoogtes van de diverse tenten zorgen voor een grote ruimtecapaciteit.

Kwaliteit & Betrouwbaar

't Hekeltje is ruim 25 jaar actief in de tentenbouw (ook voor party en event). Onze tenten zijn sterk en duurzaam en voldoen aan de hoogste veiligheideisen. Voor het transport beschikken wij over onze eigen vrachtwagens en heftrucks. Tevens zijn wij ook VCA gecertificeerd. Kortom; u kunt op ons bouwen.


VCA gecertificeerd

  • 't Hekeltje is (als een van de weinigen in de sector) volledig VCA gecertificeerd. Dit geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat de op- en afbouw veilig wordt uitgevoerd.
  • 't Hekeltje Verhuur B.V. voldoet aan de eisen uit de VGM Checklijst Aannemers (versie 2008/5.1)
  • 't Hekeltje Verhuur is lid van de Branchevereniging van Nederlandse Tentenverhuurbedrijven en ook lid van de Branchevereniging Verhurend Nederland Divisie Horeca-, Evenementen- en Partyverhuur.
    Lees verder

Verzekering

Een unieke service van 't Hekeltje waarmee u de risico's van kosten door schade aan verhuurd materieel kunt uitsluiten. De gehuurde objecten kunnen in opdracht van de huurder tegen een op aanvraag beschikbare premie voor de periode van oplevering tot en met het tijdstip van retour verzekerd worden tegen materiële schade veroorzaakt door o.a.: brand, storm, diefstal, vandalisme, verkeersrisico, ondeskundigheid, menselijk handelen, nalatigheid, eigen gebrek en van buiten komend onheil. De premie en eigen risico zijn op aanvraag verkrijgbaar.

 

Voor meer informatie of
offerte aanvraag


icon-phone Bel: 072 - 511 27 04

icon-phone Stuur een e-mail

icon-phone of vul contact formulier in